Om oss

Filtra as leverer produktløsninger til et marked som ønsker ren luft og rent vann. 
Vi leverer produkter og tjenester innen vannbehandling, filtrering, ventilasjon, drikkevannskjølere, UV desinfisering og aktivt kull.
  
I felleskap med våre leverandører leverer vi kompetanse og faglig profesjonalitet med fokus på fremtidsrettede løsninger som dekker de fleste behov innenfor luft -og vannbehandling. Vi leverer både nasjonalt og internasjonalt. Gjennom effektiv og kontinuerlig søking etter riktige løsninger, kontinuerlig oppfølging av leverandør- og kundemarked er vår målsetning å bli en av de ledende leverandørene innen fagområdet vann og luft.

Vi er kvalifisert leverandør i Sellicha. Sellicha er et leverandørregister og et kvalifiseringssystem som brukes av den nordiske energibransjen til å  administrere leverandørinformasjon og risiko i leverandørkjeden og til effektive innkjøp i tråd med EUs regelverk.  Vi jobber i henhold til  ISO 9001. Dette sikrer våre rutiner og oppfyller de krav til kvalitet som våre kunder forventer.

‚ÄčTa kontakt, slik at vi kan gi deg et forslag til løsning eller et konkurransedyktig tilbud på de produkter som er av interesse.